top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
csd_viki_retus.jpg
timi_gabor.jpg

Rólunk | Über uns

Történeteket fotózunk. A jelennek, a jövőnek...Nektek!
Éld át a pillanatot, az emlékeket mi adjuk.


I love you TO THE MOON AND BACK!
Mit is jelent ez? Annyit, mint úgy szeretni valakit, hogy akár a csillagokat is lehoznád neki az égről. Azért választottuk ezt a nevet, mert a jegyben járás, az esküvőre készülés és a családalapítás a szerelem, szeretet egyértelmű kinyilatkoztatása. Munkánkkal ezt a szeretetet szeretnénk tetten érni és megörökíteni, legyen az egy szuper lakodalom, egy önfeledt páros vagy vidám családi fotózás.


Kik vagyunk mi?
Dani, Viki, Gábor és Timi. Idéntől négy fős csapatként örökítjük meg a Nagy Napotokat.
Viki és Dani a fő fotósaink. Házaspárként és újdonsült szülőként alkotják a To the Moon and back magját. A 2009-ben indult vállalkozás 2014-ben Vikivel bővült, hogy Dani férfias látásmódját egy finom női nézőpont is kiegészítse. Gábor 2019-ben csatlakozott hozzánk, mint beugró harmadik. Ő Dani tanítványaként kezdte, de mostanra már profi módon veszi az akadályokat, legyen az bármilyen fotózás. Gábor párja Timi 2022-től kezdi nálunk pályafutását, eddig jegyes- és portréfotózásokon bizonyított.


Imádunk utazni, vidám és laza embereket megismerni, de a legjobb, ha a kettő egyszerre történik. Hitvallásunk az, hogy képeinkkel a lehető legtermészetesebben adjuk vissza az esküvő történéseit és az érzelmeket, amik átszövik a Ti Nagy Napotokat.


Ha szimpatikusnak találtok minket és tetszik a látásmódunk, kérjetek ajánlatot még ma!

 

Természetesség | Hangulatok | Fények | Képek

..........................................................................................................................

Wir fotografieren Stories. Für heute, für morgen, für Euch!

Erlebt den Moment, wir schenken euch die Erinnerungen.

 

I love you TO THE MOON AND BACK! - Ich liebe dich bis zum Mond und zurück!

Was bedeutet das? Es ist, als würde man jemanden lieben, um für ihn sogar die Sterne vom Himmel zu holen.

Wir haben diesen Namen gewählt, weil es eine klare Offenbarung ist von Liebe und Zuneigung, von verlobt zu sein, sich auf die Hochzeit vorzubereiten und eine Familie zu gründen. Und weil wir mit unserer Arbeit diese Liebe in die Tat umsetzen und festhalten wollen. Egal, ob es sich um eine fantastische Hochzeit, ein romantisches Paarshooting oder ein lustiges Family-Shooting handelt.
 

Wer sind wir?

Dani - Viki - Gabor. Schon seit 2019 fotografieren wir zu dritt Hochzeiten.

Viki und Dani sind unsere Hauptfotografen als Ehepaar, die den Kern von To the Moon and back bilden. Das 2009 gegründete Unternehmen wurde 2014 mit Viki erweitert, um Dani’s männliche Sichtweise mit einem Frauen-Blickwickel zu ergänzen. Gábor kam 2019 als dritter Teilnehmer zu uns. Er begann als Schüler von Dani und ist seitdem vollwertiges Crewmitglied.

Wir lieben es zu reisen, lustige und coole Leute zu treffen, aber es ist am besten, wenn beides gleichzeitig passiert. Unser Credo ist die Natürlichkeit - mit unseren Bildern die Ereignisse der Hochzeit und die Emotionen, die am großen Tag vorhanden sind, so natürlich, wie möglich wiederzugeben.

 

Wenn ihr uns sympathisch findet und unsere Sichtweise gefällt, fragt einfach nach eurem Angebot!

Natürlichkeit | Stimmungen | Lichter | Fotos


 

About
Portfolio
zsofi_attila_eskuvo_ttmb_1514_desat.jpg

"Történeteket fotózunk.
A jelennek, a jövőnek...Nektek!"


Über die Gegenwart, für die Zukunft... für Euch!

Írj nekünk | Schreib uns

H 9023 Győr, Attila utca 15.

Tel: +36 70 458 7582

wedding.tothemoonandback@gmail.com

 

Thanks for submitting!

Írj nekünk | Schreib uns

Thanks for submitting!

Contact
bottom of page